Alla bär en skugga – en roman av Markus Widegren

Alla bär en skugga – en roman av Markus Widegren

ALLA BÄR EN SKUGGA

"Plötsligt låg Karl klarvaken. Något hade väckt honom ur hans oroliga sömn och han förstod att det inte bara var ödehusets förfallna väggar som knakade. Det var något som rörde sig därute i nattmörkret. Trots att han hade blockerat ytterdörren hörde han långsamma fotsteg komma uppför trappan. Paniken kröp över honom. Nu kunde han inte längre fly. Det var någon mer i huset."

Karl kommer till ett gammalt hus som är lika övergivet och förfallet som honom själv. Där tänker han försöka reda ut vad som gick snett tio år tidigare när han lämnade sin trygga tillvaro som mäklare och hamnade utanför samhället.

Men ju mer desperat han försöker konfrontera konsekvenserna av sitt handlande, både nu och i det förflutna, desto längre trängs han in i gränslandet mellan hopp och förtvivlan av den mörka sanning som obevekligt förföljer honom.

Alla bär en skugga är en både fristående och sammanlänkad del i en svit romaner som utforskar mörkret och skuggorna en familj och deras närmaste bär inom sig.

 

Markus Widegren är född och uppvuxen i den jämtländska vildmarken. Där bestämde han sig redan vid unga år för att bli författare och har sedan dess skrivit ett flertal romaner och noveller. Han spelar märklig musik med bandet Expanding Chaos och har tidigare varit verksam som filmregissör.

BESTÄLL HÄR

Billigast och snabbast direkt från förlaget BoD:s Bokshop, men finns att beställa i de flesta bokhandlar.

BoD Bokshop Adlibris Bokus Amazon.co.uk Amazon.com

INFO OM UTGÅVAN

  • Utgiven: 2020-08-25
  • Förlag: BoD
  • ISBN: 9789179695439
  • Antal sidor: 208
  • Format: Mjukband
  • Språk: Svenska
  • Detta är andra reviderade utgåvan.
    Första utgåvan gavs ut 2011 av Oddbooks