Oddbooks Förlag

Oddbooks Förlag

Nyheter från Oddbooks Förlag

2013-03-06

Oddbooks går för tillfället på sparlåga men bidar sin tid och nästa utgåva kommer när ni minst anar det!

Vi tackar alla som hittills köpt våra böcker! Vissa titlar är för närvarande slutsålda, men vi hoppas att ni återkommer med stöd, uppmuntran och framför allt köp även av våra kommande böcker!

Vi har några spännande saker som lurar i kulisserna och till hösten hoppas vi att Markus Widegrens uppföljare till Alla bär en skugga ska bli färdig. Mer än så avslöjar vi inte än...

Uppdatering: Webbutiken öppnar snart för beställning av det som finns kvar i lagret!

2012-03-18

Vi är stolta och glada över att Spektakulärt pris för 2011 års bästa svenska science fiction-roman går till Oddbooks Chimärerna av KG Johansson!

Ur motiveringen: I Chimärerna visar KG Johansson prov på ypperligt språkligt hantverk, mänsklig insikt och en ovilja att väja undan för mörkret.

Läs mer på Spektakulärts hemsida och beställ sedan boken från till exempel Bokus.com!

2012-03-04

Det går bra nu för Oddbooks! Fred Andersons Bögskräck fick pris för årets äntligen på Hallongalan nu i helgen!

Bögskräck vinner pris!

Det bästa sättet att beställa Bögskräck nu är genom Hallongrottan. Har de den inte på hemsidan är det bara att skicka iväg mail så ordnar det sig utan problem.

2012-03-01

På Oddbooks är vi väldigt glada över att vår Chimärerna, av KG Johansson, är nominerad som bästa science fiction-roman 2011 hos Spektakulärt.se! Vinnarna offentliggörs på Littfest den 16:e Mars i Umeå - så hjälp gärna till att hålla tummarna!

2011-12-30

Markus Widegren intervjuas av Spektakulärt.se

2011-12-17

Ny recension av Alla bär en skugga Spektakulärt.se!

2011-11-28

Den 3-4 december kommer Oddbooks Förlag och Attackafant Entertainment delta på The Scandinavian Sci-fi, Game & Film Convention i Stockholm. Försäljning av böcker och DVDs till specialpriser givetvis! På lördagen får ni tillfället att, i Oddbooks monter, träffa författaren och regissören Markus Widegren som kommer att signera sina romaner Alla bär en skugga och Bestmannen, samt sin kultförklarade långfilm Kraftverk 3714. Ni är mycket välkomna!

Plats: Stockholmsmässan, älvsjö.
Tid: 10-18 lördag och söndag 3-4 december.

2011-11-27

Idag är det julmarknad på kårhuset Trappan i Norrköping. Där hittar ni Markus Widegren som säljer sina romaner Alla bär en skugga och Bestmannen!

2011-11-02

Alla Bär En Skugga är en gripande, otäck och väldigt lyckad roman som visar på att Markus Widegren är en författare att räkna med.

Första recensionen av Alla bär en skugga på FromBeyond.se

2011-10-15

Alla människor reagerar olika i en svår livssituation. Vissa springer därifrån, andra stannar kvar och slåss. Självklart får det olika efterverkningar som är intressanta att utforska, säger Markus som själv beskriver boken som en psykologisk dramathriller där kärnan utgörs av en gåta.

Markus Widegren har intervjuats av Länstidningens Sara Strömberg angående sina nya bok Alla Bär En Skugga, utgiven av Oddbooks Förlag.

2011-10-05

Äntligen har den släppts, Markus Widegrens Alla bär en skugga, en mörk dramathriller om besatthet. Radikalt annorlunda än den specialskrivna Bestmannen och speglar närmare Markus Widegrens författarskap. Den finns nu att köpa på t ex Bokus.com eller att beställa via era favoritbutiker.

Är ni intresserade av att recensera den eller någon annan av Oddbooks böcker, maila då till oddbooksforlag@gmail.com och presentera er och det media ni skriver för.

2011-09-25

Oddbooks Förlag och filmdistributören Attackafant finns numera tillsammans på Twitter, välkomna:
http://twitter.com/#!/AttackafantOddb

2011-09-23

Ond bråd död-böckerna bjuder på smutsig underhållning i dess renaste form. - Spektakulärt.se.

Ny recension av Bestmannen på spektakulärt.se.

2011-09-15

Man kan inte annat än beundra Oddbooks strävan efter att införa kiosklitteraturen i Sverige igen, skriver David Larsson på From Beyond i inledningen på deras recension av Markus Widegrens Bestmannen. Opretentiöst, underhållande och dessutom bjuds man på en stor mängd blod, kladd och våld, vilket väl i en skräckfantasts ögon aldrig är något fel.
Vi på Oddbooks är glada över att From Beyond har hajat grejen med Ond Bråd Död: god, splattrig kioskboksunderhållning skrivet med kärlek och omtanke. Och monster och tentakler! Läs hela recensionen på From Beyond och passa sedan på att köpa Bestmannen snarast!

2011-09-05

Ännu mer Ond Bråd Död! I Oddbooks serie av Kalla Kårar-inspirerade
klassiker har äntligen nummer 2 kommit ut! Bestmannen av Markus Widegren. Beredd er på blod, action, tentakler och mycket spänning i denna våldsamma blivande monster-klassiker.

När ni ändå är i farten, samla på er även Råttattack, vilket gör att ni kommer att få en komplett samling med Ond Bråd Död. Värt att tänka på om tjugo år när ni behöver tjäna en rejäl slant och sälja er älskade och sällsynta Ond Bråd Död-samling på eBay!

Bestmannen går att köpa via alla välsorterade butiker, i det verkliga livet eller på webben.

2011-08-20

KG Johanssons Chimärerna har släppts och positiva recensioner har börjat dyka upp.

Spektakulärt skriver bland annat 'Om det finns någon rättvisa tar KG Johansson hem vartenda litteraturpris som finns i Sverige', så skrev jag om Googolplex för dryga året sen. Jag kan bara upprepa det om denna bok. Chimärerna är enastående.

From Beyond och Bedårande Böcker har också publicerat fina betyg för boken. Som vanligt går den att köpa via alla välsorterade boklådor och webaffärer.

Inom ett par veckor kommer nästa Ond Bråd Död-bok! Det är Markus Widegrens Bestmannen, 206 sidor monster-skräck! Oddbooks är mycket stolta över att få ge ut ett sådant verk!

Oddbooks kommer nu också finns att köpa på Science Fiction Bokhandeln i Stockholm från och med vecka 34!

 

Senast utgivet

Alla bär en skugga

Alla bär en skugga
Markus Widegren
oktober 2011