Copy till broschyr för hotell med konferensverksamhet

64

Ibland måste man höja sig över tillvaron för att hitta ett nytt och inspirerande perspektiv. Vi rekommenderar en utsiktspunkt på 64 meter. Det är nämligen på den höjden ni hittar våra mötes- och konferenslokaler med en oslagbar utsikt över Linköping och Östgötaslätten.

18–19

På dessa två våningar finns ljusa och öppna möteslokaler i olika stil och storlek. Hos oss passar det mesta – från det formella styrelsemötet, via det kreativa gruppmötet, till det lilla informella mötet i soffgruppen.

2

Det finns faktiskt två torn i Tornby. Strax intill oss ligger vår nya samarbetspartner Torn1 som under ledning av östgötakocken Christian Moborg snabbt blivit en av Linköpings mest uppskattade restauranger. Från Torn1:s moderna kök levereras allt från kaffe och smörgåsar till förstklassiga gourmet-luncher.

150

Att samlas i grupp och njuta av en god måltid är något genuint mänskligt. Det ger lugn och samhörighet. Att bryta bröd tillsammans är en viktig del av att mötas. Fika och lunch kommer rykande färsk från Torn1 till loungen eller direkt till ert mötesrum. I den stora konferenslokalen kan ända upp till 150 personer träffas och njuta av företagsmingel, bufféer, after work eller festliga middagar.

500

Vill man sikta ännu högre och anordna ett ännu större evenemang flyttar vi ner till stora Tegelsalen hos nyrenoverade Torn1 tvärs över gården. Där finns det plats för 500 personer och den rustika lokalen passar utmärkt till mässor, större fester och andra events.
[CTA]
Hos oss finner ni utrymme för såväl effektivt fokus som kreativt flöde. Här finns nya, fräscha perspektiv och riktigt god mat så ni orkar hela vägen fram.
 
Välkomna till Sky Hotel Apartments och Torn1!

  • Copytext av: Markus Widegren
  • Uppdragsgivare: Kreativ Kraft
  • Kund: Sky Apartment Hotels & Torn1
  • Skapat år: 2016
  • Copy för tryckt broschyr