Informationsbrev för minnesfond

Text till informationsbrev om Putte Angelins Minnesfond.


Putte Angelin levde dubbelt så länge som han borde. Han fick drygt fyra år istället för de förväntade två efter beskedet att han hade en hjärntumör – tack vare den senaste forskningen.

Tänk om ni visste att någon kunde hjälpa ert barn, er bror eller maka att leva dubbelt så länge.

Tänk om det enda hindret var att det inte finns tillräckligt med pengar för att betala de vetenskapliga studierna.

Skulle ni då inte göra allt ni kunde för att samla in pengar till detta, så att både er anhörige och många andra skulle kunna få lite extra tid att njuta av livet och umgås med nära och kära?

Det är precis vad Putte Angelins minnesfond arbetar för. Vi är en ideell organisation vars intäkter går till forskning om hjärncancer samt till att hjälpa drabbade och anhöriga att hitta rätt information i rätt tid.

För att hjälpa till att förlänga livet för fler som drabbats av hjärntumörer – och för att till slut besegra cancern helt – samlar vi in pengar främst till dr Guiseppe Stragliottos laboratorium på Karolinska institutet i Solna. Där ger varje donation en konkret effekt på forskningen i form av ny utrustning och löpande tester. Varje summa ger resultat.

Att en femåring, en trettiofemåring eller en sextioåring plötsligt bara har två år kvar att leva är oacceptabelt. Hjälp oss göra något åt det. Stöd forskningen om hjärncancer – stöd Putte Angelins minnesfond.


 

  • Skrivet av: Markus Widegren
  • Uppdragsgivare: Kreativ Kraft
  • Kund: Putte Angelin Minnesfond
  • Skapat år: 2016