En engagerad kommunikationsbyrå

Omtanke och engagemang

Kreativ Kraft är inte bara en effektiv kommunikationsbyrå – vi har ett stort hjärta också. Några av de viktigaste orden i vår verksamhet är omtanke och engagemang. De är så viktiga att de är två av våra kärnvärden. Vi tänker att om människor mår bra, mår hela samhället bra. Det är solidaritet och gemenskap som för oss framåt, som gör oss till bättre människor.

Därför stödjer vi flera behjärtansvärda ändamål genom våra insatser. Vi hjälper bland annat organisationer som jobbar för jämställdhet, som samlar in pengar till cancerforskning och som arbetar för personlig utveckling och gemenskap för unga tjejer. Dessutom samarbetar vi med Arbetsförmedlingen och Linköpings universitet och tar gärna emot praktikanter som behöver öva sina vingar.

Vi ser även till att ta god hand om både våra medarbetare och våra kunder. Det är när man trivs på jobbet som man skapar sina allra främsta prestationer och vi tror att människor mår som bäst när de hjälps åt och strävar mot ett gemensamt mål. Därför tycker vi om att bygga relationer och samarbeta nära med våra kunder – deras framgång är vår framgång!

Välkomna att kontakta oss för att delta i gemenskapen!


  • Presentationstext skriven av: Markus Widegren
  • Uppdragsgivare: Kreativ Kraft i Linköping
  • Producerat år: 2016
  • Copywriting / Webb