Presentation av kommunikationsbyrå #1

Vi är er kommunikationsbyrå – vi är Kreativ Kraft i Linköping

Det är vi som hjälper er att nå era visioner och mål. Det är vi som ger er nya idéer och synvinklar, som bryter mönster, vågar utmana och beröra. Det är vi som hjälper er att bygga en personlig och varaktig kontakt med era kunder. Vi är er wingman i kommunikationen med era kunder!

Kreativ Kraft arbetar som reklambyrå, webbyrå och kommunikationsbyrå – allt i ett! På så sätt kan vi med vår breda erfarenhet hjälpa er kommunicera era idéer till världen oavsett vilken form eller vilket medium som passar bäst. Vi skapar content med meningsfullt innehåll som fördjupar och stärker ert varumärke.

Hos oss finns kunskapen om alla de digitala och analoga kanaler som gör er synliga för era kunder. Sociala medier är i ständig förändring och med vår trendkänsliga koll vet vi vad som fungerar bäst för just er målgrupp. Så att ni kan engagera och beröra. Vi skapar kommunikation som överraskar – som både ni och era kunder kommer älska!

Även om vi ligger i framkant när det gäller marknadsföring och digital kommunikation, även om vi är uppskattade för vår förmåga att kombinera analoga kampanjer med sociala media, och även om vi är fenomenala på digitala strategier och PR, så är det inte det centrala.

Det viktigaste för oss är nämligen att förstå er och framför allt att förstå era kunder. Med oss får ni en kontinuerlig och gärna långsiktig relation som låter oss gå på djupet med era och framförallt era kunders behov. Vi vill kunna leverera något ni inte förväntat er när ni behöver det som mest.

Det sägs att vi är kaxigt ödmjuka. Kaxiga stolta över det arbete vi levererar och ödmjuka inför alla vi samarbetar med. Hos oss är det högt i tak – humor och självdistans präglar stämningen. För när en art director, webbutvecklare eller copywriter trivs på arbetet åstadkommer hen sina allra främsta prestationer.

Av oss får ni omtanke, engagemang och kunskap. Ni får kreativ och ambitiös hjälp att nå ert mål. Mer komplicerat än så behöver det inte vara.

Vad är ert mål? Berätta hur vi kan hjälpa er!


  • Presentationstext skriven av: Markus Widegren
  • Uppdragsgivare: Kreativ Kraft i Linköping
  • Producerat år: 2015
  • Copywriting / Webb