Nyheter

2017-01-01

Termo7 finns på Bandcamp! Se startsidan eller https://termo7.bandcamp.com/

2015-03-14

Termo7 finns på Tidal!

2015-02-03

För elva år sen släpptes Live at the Copacabana. Markus börjar bli gammal och sitter och minns tillbaka till inspelningen med nostalgisk glädje.

2012-09-13

Nya tider, ny hemsida! Men om det betyder det att ensemblen vaknat ur sin dvala återstår att se...

2010-11-20

Termo7 finns att höra på Spotify!

2010-01-02

Musikvideo med Termo7 finns på YouTube!

2009-03-24

Varsågoda! Som tack för lång och trogen tjänst lägger vi nu upp vår kompletta officiella diskografi att ladda ner från Pirate Bay. Denna torrent innehåller de tre albumen, singeln och nya EP:n. Det enda som saknas är lite outgivet material som vi tänker behålla för oss själva.

Vi lägger oss nu i dvala i 1000 år och återkommer med ett mästerverk när ni minst av allt anar det. Än är vi inte färdiga.

Passa på att ladda ner Markus solo-experiment MON022 och Freds solo-projekt Katakömbi när ni ändå håller på!

Nu har vi även lagt upp texten till låten Goblinman från PANDORNAS ASK [EP].

2009-02-28

Termodynamikens Sjunde Lag släpper äntligen sin efterlängtade PANDORNAS ASK [EP] idag! Fem låtar med en total speltid på drygt 22 minuter. Hela rasket finns att köpa på cd direkt av bandet för det facila priset av 30 kr.

För den som inte kan vänta på att få ett fysiskt exemplar finns det just nu möjlighet att lyssna på hela ep:n på vår myspacesida samt alla skivor på last.fm.

2008-04-08

Typiskt! Vi har inte kunnat mixa nåt alls eftersom det är nåt fel på hårddisken med allt material. Anders ska försöka lösa det snarast och vi väntar spänt på när vi äntligen ska kunna börja slutmixen. Håll tummarna och vänta lite till!

2008-04-01

Oj vad tiden rusat iväg! På måndag ska vi mixa kommande plattan PANDORNAS ASK i alla fall. Det blir en EP den här gången, runt sex låtar, eftersom vi inte hunnit med den andra sessionen vi hade planerat till den här skivan. Men vi vill inte hålla er på halster längre, så släppet blir så fort vi är färdiga med mixningen och omslaget. Sen börjar vi planera nästa skiva som vi nog törs lova blir en fullängdare...

2007-04-22

Första sessionen av två planerade inför kommande skivan är avklarad! Det låter mycket intressant som vanligt. En hemlig gästartist har medverkat på några låtar och vi har ännu några äss i rockärmen. Mer info när andra sessionen är avklarad. Skivan kommer heta PANDORNAS ASK och släpps någon gång under sommaren 2007. Se bilder från inspelningen.

2007-03-24

Termo lever! Det ryktas om en ny skiva under 2007 och så ska det upp en jukebox här på sidan. En live-dvd med band från Viola Rekords (bl.a. Termo) kommer också i framtiden.

2005-12-31

Idag släpps äntligen vår nya singel SOME DAY YOU'LL LOVE ME till det fantastiska priset tio kronor! En aning svårsmält som vanligt med Termo, men godis för den som har fått smak för denna trevliga ensemble!

Singeln går att köpa direkt från Viola Rekords. Titta på det fina omslaget.

2005-12-20

Ny singel släpps snart! Fyra låtar till ett mycket lågt pris utlovas innan året är slut! Lite info om singeln finns här. Mer kommer inom några dagar.

Tyvärr kommer inte Termo att medverka på Viola Rekords Nyårskonsert i år eftersom ett besök hos Erich von Däniken i Schweiz kommer i vägen. Någon Termo-låt kommer dock att framföras av Viola Ålstars. Läs mer om det på Viola Rekords hemsida.

2005-09-15

En god vän till bandet har gjort en fantastisk karikatyr av bandet. Den kan ni se här.

2005-08-15

Vi har nu splitter ny utrustning att jobba med så nya inspelningar kommer nog att bli något alldeles extra! Vi ska sätta igång så fort vi kan. Vi är lika sugna som er fans på att höra nästa skiva!

2005-06-26

Månadens mp3 på Viola Rekords är Termodynamikens Sjunde Lag - We Are The Owls SGAK remix v1.2

Det är resultatet av ett samarbete mellan Termo 7 och SGAK. Det är en längre och ganska annorlunda version än originalet så passa på att ladda hem låten helt gratis innan det är för sent!

Om du blir sugen på att höra originalet och vill köpa hela skivan Live At The Copacabana går du in på Viola Rekords affär och beställer ditt eget exemplar redan idag!

2005-06-21

Jahaja, sen sist har vi varit på filmpremiär! Flera av våra låtar användes i långfilmen Kraftverk 3714 som hade premiär i Östersund den 19 maj i år. Det var mycket trevligt!

Vi har även börjat samarbeta med SGAK. Det första resultatet är en remix av låten We Are The Owls. Den kommer man kunna ladda hem från Viola Rekords i-central inom kort! Dessutom är fler samarbeten planerade.

Nästa platta blir inte Däniken-hyllningen, den kommer senare! Istället kommer ni få höra något helt annat.

Vi har även spelat live på nyårskonserten i Frousoubourg i slutet av december 2004. Det var mycket lyckat och gav mersmak. Om tekniken står oss bi kommer vi lägga upp en videosnutt från spelningen.

2004-10-06

Vi jobbar hårt i vårt anletes svett! Inte ligger vi på latsidan bara för att vi inte uppdaterat nyhetssidan på ett tag...

Vi arbetar på nya låtar och försöker att inte bli distraherade av ovidkommande saker som att äta och sova. Framförallt vill vi inte bli störda av våra ordinarie jobb inom teater och film.

Nästa album kommer nog inte förrän 2005. Tyvärr. Det kommer vara mer struktur än förut och det tar tid att arrangera. Men vi lovar att det kommer bli nåt utöver det vanliga!

Kanske kommer något gammalt eller nytt material med i långfilmen Kraftverk 3714. Vi får se hurusom saker utvecklar sej.

Vi håller er såklart informerade om vad som är på gång, och under tiden kan ni införskaffa våra tidigara album. Passa på eftersom det bara finns några få ex av 795 Tusen 5 Miljoner kvar...

Att se efter vad vår nära släkting Expanding Chaos har för sej är också en bra idé.

2004-04-23

Äntligen släpps vårt tredje album LIVE AT THE COPACABANA! Skivan finns att beställa från Viola Rekords den 30 april 2004. Man kan också traska in och köpa den på Skivhörnan i Östersund.

Nu är det dessutom ännu lättare att beställa från Viola Rekords affär. Det finns nämligen ett postgironummer som ni betalar in till och slipper därigenom postförskott och annat krångel.

2004-03-30

Vårt tredje album LIVE AT THE COPACABANA kommer att släppas av Viola Rekords den 30 April 2004 om inget oförutsett händer. Mer information kommer.

2004-03-22

Termo7 har påbörjat arbetet med soundtracket till kortfilmen Herr Egils Apostlar. Som gästvokalist har vi Malin Winberg, en av filmens skådespelare.

Nu finns det också en ordentlig engelsk version av sidan, något som har efterfrågats av våra utländska lyssnare. Även den svenska delan har uppdaterats en hel del.

2004-03-17

Vi har påbörjat design av omslag till LIVE AT THE COPACABANA. Samtidigt håller vi på att mastra låtarna. Sen är vi klara. Det betyder att det snart är dags för släpp!

2004-02-18

Ny design av hemsidan!

Vi jobbar just nu med kompletterande inspelningar till kommande albumet LIVE AT THE COPACABANA.

2004-01-01

Kära futurister och andra lyssnare: Välkommna till framtiden!

Vårt förlag Viola Rekords kommer under första halvan av 2004 ge ut vårt tredje album LIVE AT THE COPACABANA. Vi har en stor mängd låtar klara, men tyvärr ryms bara 80 minuter musik på en skiva, och det finns ingen budget att göra en dubbel. Alltså kommer det finnas massor med material i gömmorna väl lagrat till någon form av jubileum i framtiden.

Vi meddelar såklart när albumet finns i Viola Rekords e-handel. Där kan ni tills vidare köpa våra gamla album och andra skivor till bra priser.

I samband med nya skivan kommer ni att få se en helt ny design på Termodynamikens hemsida!

Samtidigt jobbar vi vidare på vår mest komplicerade och omfattande skiva hittills, den redan nu omtalade Däniken-plattan.

2003-11-18

Viola Rekords släpper vårt tredje album redan i början av 2004!

Vi trodde inte att det skulle gå så fort, men snart kommer ni kunna lägga vantarna på albumet "Live At The Copacabana", som innehåller tio nya låtar i en alldeles speciell atmosfär. En artikel om detta finns på text-sidan. Diskografi-sidan är också relativt uppdaterad.

Samtidigt jobbar vi vidare på vår hyllningsplatta till von Däniken, det är den som släpps framåt senhösten 2004.

2003-11-04

Nu släpper Viola Rekords nyutgåvorna av albumen: 795 TUSEN 5 MILJONER och DISTURBED BY A WOODPECKER. Man kan beställa dessa fantastiska skivor från Viola Rekords affär.

Arbetet med den kommande skivan fortlöper sakta men säkert och artisterna jobbar hårt för att skivan skall bli klar till hösten 2004.

2003-09-23

Sommaren har varit intensiv med mycket att göra för ensemblen. Det kommer inom kort vara möjligt att beställa våra album genom Viola Rekords. Det nya albumet kommer däremot dröja tills 2004 eftersom vi vill vara noggranna och göra en så bra skiva som möjligt.

2003-05-29

Förberedelserna för nästa album är i full gång. Vi ska bla låna en theremin för vetenskapliga experiment. Även en pianosonat för sex händer planeras. Inspelningarna börjar under sommaren 2003.

2003-05-13

Termodynamikens Sjunde Lag öppnar sin hemsida till allmänhetens stora jubel. Vi ska fylla på med nya bilder och annat så ofta vi hinner. Håll även utkik efter hemliga filer som dyker upp när ni minst av allt anar det.

Inga nya inspelningar har gjorts ännu, men en hel del intressant planeras. Man kan nog räkna med ett nytt album framåt sommaren 2003.